Elfsborg kent uitstekende generale voor confrontatie met Feyenoord

Reacties

IF Elfsborg is voor de tiende wedstrijd op rij ongeslagen gebleven. De tegenstander van Feyenoord in de play-offs van de Conference League zegevierde op bezoek bij Hammarby IF.

Elfsborg kent uitstekende generale voor confrontatie met Feyenoord
© Pro Shots
Hammarby IF
Hammarby IF
0 - 2
IF Elfsborg
IF Elfsborg

Rasmus Alm opende in de 26ste minuut op aangeven van Per Frick de score in de Tele2 Arena en de zege was in veilige haven toen Alexander Bernhardsson er halverwege de tweede helft na voorbereidend werk van Frederik Holst 0-2 van maakte. Daar bleef het bij in Stockholm, waardoor Elfsborg zijn uitstekende reeks verlengde. De ploeg van trainer Jimmy Thelin verloor in juni voor het laatst. Daarna volgden acht zeges en twee gelijke spelen. Komende donderdag wacht voor Elfsborg een echte krachtmeting als het in De Kuip aantreedt tegen Feyenoord (aftrap 20.00 uur).

Door de overwinning op Hammarby IF profiteerde IF Elfsborg optimaal van de nederlaag van nummer twee Malmö FF, dat nu nog maar één punt voorsprong heeft. Djurgårdens IF is de koploper met vier punten voorsprong op Elfsborg. AIK kan maandag overigens nog passeren als het wint van Sirius.

Bekijk hier al onze video's
Meer Hammarby IF
Meer over Hammarby IF
Meer IF Elfsborg
Meer over IF Elfsborg
Meer Allsvenskan
Meer over Allsvenskan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.