El Sierd kan nog jaren koekoek blijven roepen

Reacties
El Sierd kan nog jaren koekoek blijven roepen
© Twitter Última Divisão
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Voor de fans van La Liga heeft Ziggo Sport mooi nieuws. De Spaanse competitie is tot 2029 te zien op deze Nederlandse sportzender, inclusief het karakteristieke commentaar van Sierd de Vos.

Het oude contract tot medio 2024 heeft een langere looptijd gekregen. De twee partijen hebben er nog vijf jaar aan vast geplakt. 'We zijn ontzettend blij dat Sierd La Liga ook de komende jaren van commentaar blijft voorzien', zegt Ziggo Sport-directeur Marcel Beerthuizen. 'De volle stadions, roemruchte clubs en mondiale topspelers tezamen met Sierds kenmerkende stijl en onuitputtelijke kennis van het Spaanse voetbal maken de competitie een genot om naar te kijken.'

El Sierd geeft een voorsproefje van wat de komende jaren nog kan worden verwacht. 'Koekoek', zouden we dan ook zeggen over de samenwerking tussen Ziggo Sport en La Liga.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In 2019 liepen we een dagje mee met Sierd de Vos.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.