El Khayati wil terug naar Europa, maar (nog) niet naar ADO

Reacties

Nasser El Khayati gaat India verlaten. Bij Chennaiyin FC heeft de geboren Rotterdammer geen contract meer, de 34-jarige middenvelder aast op een terugkeer naar Nederland of een land in de buurt. Een terugkeer bij ADO Den Haag is wat hem betreft nog te vroeg.

El Khayati wil terug naar Europa, maar (nog) niet naar ADO
© Pro Shots

'Liever heb ik nog een jaar of twee in de Eredivisie of een land in de buurt, ik weet dat ik dat fysiek makkelijk aankan. Het mooiste scenario is dat ADO dan gepromoveerd is naar de Eredivisie, dan zit er misschien een rol voor mij in', vertelde El Khayati bij ESPN. Hij haastte zich erbij te vertellen dat het er niet aan lag dat India hem slecht was bevallen

'Alles dat je vraagt en voorstelt kan en wordt geregeld, wat het ook is. Ze hebben echt een heel ander karakter dan wij. Wat we hier gewend zijn qua afspraken en organisatie, dat is daar wel anders. Het is niet op de seconde precies. Ach, daar ga je ook in mee', onderstreepte El Khayati de cultuurverschillen die hij heeft ervaren.

Toch was het op persoonlijk vlak een zwaar jaar voor hem. 'Het was moeilijk, omdat mijn vrouw hoogzwanger was van de tweede. De eerste geboorte heb ik moeten missen omdat ik in Qatar zat, en deze nu ook. Je doet het allemaal ergens voor, dat snap ik wel, maar dat is wel moeilijk, bepaalde fases van je kinderen moeten missen. Dingen buiten het voetbal wegen nu even zwaarder.'

El Khayati speelde het mooiste voetbal van zijn loopbaan in het groen-geel van ADO, maar is in Nederland ook speler geweest van FC Den Bosch, NAC Breda en Willem II.

Bekijk hier al onze video's
Meer A. El Khayati
Meer over A. El Khayati
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.