El Hankouri vertrekt bij FC Groningen en staat aanvoerdersband af

Reacties

Mo El Hankouri (24) gaat FC Groningen aan het einde van het seizoen verlaten. Gekoppeld aan die beslissing heeft de vleugelspeler zijn aanvoerdersband ter beschikking gesteld.

El Hankouri vertrekt bij FC Groningen en staat aanvoerdersband af
© Pro Shots

FC Groningen deed El Hankouri eerder een aanbieding om zijn aflopende contract te verlengen. Inmiddels heeft de voormalige speler van Feyenoord en Willem II besloten daar niet op in te gaan. Hij vindt de tijd rijp voor een nieuw avontuur.

Mede omdat hij besloten heeft om te gaan vertrekken heeft El Hankouri ook zijn aanvoerdersband ter beschikking gesteld. Daardoor zal Michael de Leeuw de rest van het seizoen de band dragen bij FC Groningen.

'Die beslissing siert Mo, het toont aan dat hij een echte teamplayer is', reageert trainer Danny Buijs. 'Hij wil goed afsluiten bij FC Groningen en een andere speler, die hier volgend seizoen waarschijnlijk ook nog is, de kans geven de kar te gaan trekken. Zelf wil hij goed afsluiten, maar hoeft hij niet per se meer een hoofdrol te hebben. Hoewel hij wel heeft aangegeven dat hij de band wel wil dragen als Michael bijvoorbeeld een keer niet beschikbaar is.'

FC Groningen speelt zondagmiddag een uitduel met PEC Zwolle. Doelman Peter Leeuwenburgh, linksback Bjorn Meijer en Tomas Suslov zijn nog vraagtekens voor dat duel. Buijs: 'Ik verwacht dat twee van de drie het wel gaan halen, maar door pijntjes valt dat niet met zekerheid te zeggen.'

PEC Zwolle
PEC Zwolle
1 - 1
FC Groningen
FC Groningen

Spelersprofiel

M. El Hankouri


Geboortedatum:
1 juli 1997
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
Rotterdam
Nationaliteit
Marokko
Lengte:
1,76 m
Gewicht:
68 kg
Huidige club:
Magdeburg
Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer M. El Hankouri
Meer over M. El Hankouri
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.