EK komt steeds dichterbij voor PSV-aanwinst Max

Reacties

Philipp Max is opnieuw opgenomen in de Duitse selectie. De linksback kan in de komende interlandperiode zijn vierde, vijfde en zesde wedstrijd spelen voor Die Mannschaft. Verder mogen toptalenten Florian Wirtz en Jamal Musiala zoals aangekondigd zich verheugen op hun debuut.

EK komt steeds dichterbij voor PSV-aanwinst Max
© Pro Shots

De transfer naar PSV heeft de interlandcarrière van Max in ieder geval goed gedaan. De 27-jarige verdediger maakte op 11 november vorig jaar zijn debuut voor de Duitse nationale ploeg en was daarna ook basisspeler in de interlands tegen Oekraïne en Spanje. Het duel met de Spanjaarden resulteerde voor Duitsland overigens in een historische afgang (6-0).

Bondscoach Joachim Löw, die na het komende EK afscheid neemt, heeft Max nu opnieuw geselecteerd. De PSV'er moet voor speeltijd in de interlands tegen IJsland, Roemenië en Noord-Macedonië concurreren met voormalig Heracles Almelo-verdediger Robin Gosens, die nu bij Atalanta Bergamo speelt. Marcel Halstenberg (RB Leipzig) kan ook als linksback spelen.

Bayern München-parel Musiala zit voor het eerst bij de selectie van Löw. De achttienjarige aanvallende middenvelder stelde zich in februari officieel beschikbaar voor de Duitse nationale ploeg, terwijl ook voor een carrière als Engels international had kunnen kiezen. Bayer Leverkusen-talent Wirtz (17) kan ook debuteren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.