Eiting blij met zijn eerste doelpunt in Engeland: 'Een Huntelaar-goal'

Reacties

Carel Eiting is blij dat hij zijn rekening bij Huddersfield Town geopend heeft. De 22-jarige middenvelder, die door de Championship-club gehuurd wordt van Ajax, bezorgde zijn ploeg met een rake kopbal een punt tegen Luton Town (1-1).

Eiting blij met zijn eerste doelpunt in Engeland: 'Een Huntelaar-goal'
© Pro Shots
Huddersfield Town
Huddersfield Town
1 - 1
Luton Town
Luton Town

Na de thuisnederlaag tegen Bristol City dreigde Huddersfield tegen Luton opnieuw tegen een verliespartij aan te lopen, maar het was Eiting die zijn achtste optreden in Engelse dienst bekroonde met een doelpunt. Uit een voorzet van Harry Toffolo vanaf de linkerkant kopte hij de bal tegendraads geplaatst in de bovenhoek. 'Ik ben erg trots dat ik mijn eerste goal gemaakt heb. Ik had alleen niet verwacht dat het een Klaas Jan Huntelaar-doelpunt zijn zijn', reageert de middenvelder op zijn Instagram-pagina.

Op de clubsite van Huddersfield blikt hij nog wat uitgebreider terug op zijn primeur. 'Ik ben er erg blij mee. Ik heb hiervoor ook al een paar goede wedstrijden gespeeld en had toen ook al kunnen scoren, maar ik ben blij dat ik nu eindelijk die eerste te pakken heb.'

Eiting is ook kritisch op het spel van zijn ploeg, die na elf speelronden de dertiende plaats in het Championship bezet. 'In veel wedstrijden domineren we aan de bal, maar we creëren niet genoeg kansen. Soms is het niet genoeg om maar één keer te scoren. Ik hoop dat we de komende weken de volgende stap kunnen zetten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Huddersfield Town
Meer over Huddersfield Town
Meer C. Eiting
Meer over C. Eiting
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.