Eintracht kan zich opmaken voor miljoenenklapper met binden Jovic

Reacties

Eintracht Frankfurt heeft zoals verwacht de koopoptie in het huurcontract van Luka Jovic gelicht. Een van de grote Bundesliga-revelaties van dit seizoen wordt daardoor definitief overgenomen van Benfica.

Eintracht kan zich opmaken voor miljoenenklapper met binden Jovic

Jovic maakte dit seizoen al zeventien goals in de Bundesliga. In het Europa League-toernooi was hij acht keer trefzeker. De 21-jarige aanvaller beleefde zijn profdebuut bij Rode Ster Belgrado en stapte in 2016 over Benfica, dat hem in 2017 voor twee jaar verhuurde aan Eintracht Frankfurt.

Naar verluidt bedraagt de koopoptie slechts zeven miljoen euro. Inmiddels is Jovic een veelvoud van dat bedrag waard. Onder meer Real Madrid wordt veelvuldig in verband gebracht met de goalgetter. De Koninklijke zou zestig miljoen euro willen bieden op de spis.

'De ontwikkeling van Luka stemt ons zeer tevreden', laat technisch directeur Fredi Bobic weten op de clubsite van Eintracht Frankfurt. 'Het is heel belangrijk dat we hem aan ons hebben gebonden.' Jovic' contract loopt nu tot medio 2023.

Pikant is dat Eintracht Frankfurt en Benfica donderdagavond strijden om een ticket voor de halve finale in het Europa League-toernooi. De Portugezen wonnen het heenduel met 4-2.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.