Eintracht Frankfurt eist meer fans in stadion en spant rechtszaak aan

Reacties

Eintracht Frankfurt maakt zich op voor een gang naar de rechter. De club eist toestemming om het oefenduel met Saint-Étienne alsnog af te werken voor 10.000 toeschouwers.

Eintracht Frankfurt eist meer fans in stadion en spant rechtszaak aan
© Pro Shots
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
2 - 1
Saint-Étienne
Saint-Étienne

De gezondheidsautoriteiten gaven Eintracht Frankfurt daar in eerste instantie ook toestemming voor, maar na inmenging van de regionale politiek is dat aantal gehalveerd. Het besluit van de Duitse deelstaat Hessen is tegen het zere been van Die Adler.

'Het is vreemd dat de gezondheidsautoriteiten zich kunnen vinden in 10.000 mensen, maar dat de politiek dat besluit terugdraait', meldt de club in een statement. 'Dat is voor ons onacceptabel. Laten we hopen dat de feitelijke en juridische mening van de stad Frankfurt zal zegevieren.'

De vriendschappelijke ontmoeting tussen Eintracht Frankfurt en Saint-Étienne staat zaterdag om 15.30 uur op het programma. Het duel wordt dus in ieder geval bijgewoond door 5.000 supporters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.