Eigenaar Internazionale vraagt tijdens kerstborrel om vijf euro

Reacties
Eigenaar Internazionale vraagt tijdens kerstborrel om vijf euro
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Op een kerstborrel bij Internazionale heeft Steven Zhang met een knipoog gereageerd op de financiële zorgen van de club. De clubvoorzitter, die op de borrel tevens zijn 31ste verjaardag vierde, riep aanwezigen op om vijf euro achter te laten.

'Ik ben achttien jaar geworden, dus ik ben heel blij', grapte Zhang over zijn jonge voorkomen. 'Vergeet niet om allemaal vijf euro achter te laten bij de deur als jullie het feest verlaten. Piero (sportief directeur Piero Ausilio, red.) en ik gaan daarmee de transfermarkt op. We hebben het echt nodig.'

Ausilio stond naast Zhang op het podium en reageerde goedgemutst. 'Je bent al zeven jaar in Italië en je spreekt nog geen Italiaans. In hemelsnaam, ga Italiaans spreken', riep hij richting Zhang.

Inter heeft een grote schuldenlast en noteerde een recordverlies van 245,6 miljoen euro over het boekjaar 2020/21. Wel vierde de club vorig seizoen de landstitel. Momenteel staat Inter op de vijfde plek in de Serie A en is het nog vertegenwoordigd in de Champions League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.