Eerste minuten van 2021 lonken voor Götze, geen Ihattaren

Reacties

Mario Götze is een van de twintig spelers die met PSV in het vliegtuig is gestapt naar Griekenland. Mo Ihattaren is niet van de partij.

Eerste minuten van 2021 lonken voor Götze, geen Ihattaren
Olympiakos Piraeus
Olympiakos Piraeus
4 - 2
PSV
PSV

Donderdagavond speelt PSV het eerste duel van het tweeluik in de zestiende finale van de Europa League. Olympiakos Piraeus is de opponent.

Cody Gakpo en Armando Obispo zijn al langer geblesseerd en behoren niet tot het keurkorps van coach Roger Schmidt. Dat geldt ook voor Ihattaren, de club meldt dat de middenvelder ziek is. Zaterdag was Ihattaren nog veelbesproken. Toen liet Schmidt hem buiten de basis op bezoek bij ADO (2-2), juist om hem wat rust te gunnen.

Götze kwam dit kalenderjaar door spierklachten nog niet in actie. Schmidt gaf al herhaaldelijk aan dat PSV de brille van de ervaren Duitser goed kan gebruiken. Of het meereizen naar Griekenland ook betekent dat Götze direct minuten kan maken moet nog blijken. Schmidt zal vanavond een persconferentie geven.

De hele selectie:
Yvon Mvogo, Lars Unnerstall, Maxime Delanghe, Denzel Dumfries, Jordan Teze, Timo Baumgartl, Olivier Boscagli, Philipp Max, Ibrahim Sangaré, Pablo Rosario, Ryan Thomas, Marco van Ginkel, Adrian Fein, Érick Gutiérrez, Mauro Júnior, Mario Götze, Donyell Malen, Eran Zahavi, Yorbe Vertessen,Joël Piroe

Pijnlijke conclusies: over kansloze strijd met Ajax en 'PSV-onwaardige' verdedigers
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer M. Götze
Meer over M. Götze
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.