Eerste doelman FC Dordrecht verrast door per direct te stoppen

Reacties

Anthony Swolfs is per direct gestopt als keeper van FC Dordrecht. De 23-jarige Belg gaat zich richten op een maatschappelijke carrière. Swolfs miste dit seizoen nog geen minuut in de Keuken Kampioen Divisie en stond ook afgelopen vrijdag tegen FC Volendam onder de lat.

Eerste doelman FC Dordrecht verrast door per direct te stoppen
© Pro Shots

De keeper wist vrijdag dat het zijn laatste wedstrijd voor Dordrecht was. Tegenover het AD verklaarde Swolfs dat hij zich gaat richten op zijn eigen onderneming. Dat werk kon hij niet meer combineren met zijn voetballoopbaan. 'Het moment van afscheid nemen is misschien vreemd en de winterstop was misschien een logischer moment geweest. Maar ik heb FC Dordrecht de tijd gegeven om een opvolger te vinden.'

Swolfs, die vorige zomer transfervrij overkwam van Telstar, wordt opgevolgd door landgenoot Liam Bossin. De 24-jarige doelman zat tegen FC Volendam al op de bank en speelde het laatst bij het Ierse Cork City. Swolfs kreeg dit seizoen liefst 51 goals om zijn oren, maar sloot wel positief af. Tegen Volendam hield hij de nul en pakte zijn ploeg een punt: 0-0.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Dordrecht
Meer over FC Dordrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.