Eerste beelden van speciale serie over Feyenoord

Reacties

Op de verjaardag van Feyenoord – de club werd op 19 juli 1908 opgericht – heeft Disney+ de eerste beelden vrijgegeven van de serie die gemaakt wordt over Feyenoord. De trailer van Dat ene woord – Feyenoord staat inmiddels online, tevens is de lanceringsdatum bekendgemaakt.

Eerste beelden van speciale serie over Feyenoord
© Disney+

In de serie wordt Feyenoord van dichtbij gevolgd in het afgelopen seizoen 2020/21. 'Terwijl de club worstelt met de enorme impact van de COVID19-crisis botst het heden met het verleden, in een zoektocht naar een betere toekomst. Unieke beelden uit onder andere de kleedkamer en boardroom brengen de club en alle hoofdrolspelers dichter bij het publiek dan ooit', is het ronkende affiche.

De trailer is in ieder geval veelbelovend, met beelden van een woedende trainer Dick Advocaat, diens ruzie met Leroy Fer in de kleedkamer en de financiële problemen rondom het uitbetalen van de spelerssalarissen. Fans moeten nog even wachten op de negen afleveringen van de serie, vanaf 1 september is de eerste aflevering van Dat ene woord – Feyenoord te zien op Disney+. Wekelijks verschijnt een nieuwe aflevering.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.