Eerste basisplek Malacia, Van de Beek blijft ook onder Ten Hag reserve

Reacties

Erik ten Hag heeft de opstelling bekendgemaakt voor zijn derde oefenwedstrijd als trainer van Manchester United. Tyrell Malacia krijgt voor het eerst een basisplaats bij zijn nieuwe club. Dinsdagmiddag om 12.10 uur treden The Red Devils in Melbourne aan tegen Crystal Palace. 

Eerste basisplek Malacia, Van de Beek blijft ook onder Ten Hag reserve
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 1
Crystal Palace
Crystal Palace

Ten opzichte van het vorige duel met Melbourne Victory (1-4 zege) maken David de Gea, Malacia en Marcus Rashford hun entree in de basis. Malacia krijgt de voorkeur boven Luke Shaw en beleeft daarmee zijn basisdebuut. Donny van de Beek moet het andermaal stellen met een plek op de bank.

Ten Hag maakt vooralsnog een goede start door bij Manchester United. De oefenmeester begon met een 4-0 overwinning op Liverpool en voegde daar de zege op Melbourne Victory aan toe. Het duel met Crystal Palace is de voorlaatste wedstrijd van de reis door Azië en Australië. Over vier dagen speelt Manchester United nog tegen Aston Villa.

Opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Lindelöf, Maguire, Malacia; McTominay, Fred; Sancho, Fernandes, Rashford; Martial

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.