Een uitgebreide terugblik op het zo spectaculaire EK

Reacties

Het EK zit erop. Na de clash tussen Italië en Engeland kan het vizier van voetballiefhebbers op de start van het clubseizoen. Om ontwenningsverschijnselen te voorkomen is er maandag nog een laatste uitzending van VI EK Live, onze EK-show.

Een uitgebreide terugblik op het zo spectaculaire EK
Italië
Italië
ns
1 - 1
Engeland
Engeland

Met VI's buitenlandsvoetbalexpert Süleyman Özturk en hoofdredacteur Pieter Zwart blikken we uitgebreid terug op de voorbije weken. EURO 2020 gaat de geschiedenis in als het toernooi van de eigen doelpunten, de Oranje-teleurstelling, de wederopstanding van Italië en toch ook wel het spektakel. Met gemiddeld 2,78 goals per wedstrijd was dit EK veel doelpuntrijker dan dat van vijf jaar geleden.

Wie waren de uitblinkers? Wie zijn door het ijs gezakt? Welke tactische trends moeten we onthouden? En welke landen moeten we in de gaten houden richting het WK 2022? Al dit soort vragen komen aan bod. Vergeet ook niet zelf je vragen in te sturen, via de chat op YouTube.

VI EK Live wordt live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Voetbal International, dat 130.000 abonnees telt en maandelijks ruim twee miljoen kijkers trekt. Ook is de show live te volgen via de app en (mobiele) website van VI.

Om de online talkshow goed te kunnen bekijken via de VI-app is het belangrijk dat de nieuwste update is geïnstalleerd. Bekijk in de App Store voor Android of iOS of je de nieuwste versie op je telefoon hebt. In de nieuwe app is ook een aantal bugfixes toegepast.

PRO-tip

Lees hier hoe Italië zondagavond zegevierde in de EK-finale. Ook tijdens de uitzending van maandag aandacht voor het tactische verhaal achter de eindstrijd.

Bekijk hier de uitzending van zondag terug, met Aad de Mos als gast:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Italië
Meer over Italië
Meer Engeland
Meer over Engeland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.