Één team, één taak: Pedri vraagt Barça-fans om Fati toe te zingen

Reacties

Het is niet het seizoen van Ansu Fati. De twintigjarige aanvaller van Barcelona kampt met vormverlies en moest ook in de kampioenswedstrijd tegen Espanyol genoegen nemen met een invalbeurt. Voor Pedri reden om zijn ploeggenoot tijdens de huldiging in de spotlights te zetten.

Één team, één taak: Pedri vraagt Barça-fans om Fati toe te zingen
© Screenshot ESPN FC

Barcelona vierde maandag de landstitel met de eigen aanhang. In een open bus werd de kersvers kampioen door de stad gereden. Onder anderen Frenkie de Jong zweepte de uitzinnige menigte op. De toegestroomde fans hadden ook aandacht voor Fati. Dat was te danken aan Pedri, die met handgebaren nadrukkelijk verzocht om de aandacht te verleggen naar zijn ploeggenoot. Dat gebeurde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Fati kan een steuntje in de rug wel gebruiken. De jonge aanvaller maakt niet zijn beste seizoen door en kwam in alle competities tot slechts zeven doelpunten en vier assists. Onder Xavi begon Fati maar elf competitiewedstrijden in de basis. Dat zorgt voor vraagtekens rond de toekomst van het toptalent. De geruchten over een mogelijk vertrek worden steeds hardnekkiger.

Fati beschikt bij Barcelona nog over een vierjarig contract.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.