Eén moment Van Nistelrooij is FC Zürich-coach goed bijgebleven

Reacties
Eén moment Van Nistelrooij is FC Zürich-coach goed bijgebleven
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Genesio Colatrella prijst zich gelukkig donderdagavond Ruud van Nistelrooij de hand te kunnen schudden. De vijftigjarige trainer van FC Zürich kan zich met name één moment van de PSV-trainer herinneren.

FC Zürich
FC Zürich
1 - 5
PSV
PSV

'Het is mooi een keer als trainer een zo'n grote naam te mogen begroeten', zegt Colatrella in de aanloop naar het Europa League-duel met PSV. 'Ik heb veel wedstrijden van hem gezien. Hij was een doelpuntenmachine. Hij heeft daarentegen waarschijnlijk geen wedstrijd van mij gezien', vervolgde hij zijn verhaal een vette knipoog.

Colatrella, die eind september aantrad als interim-coach bij FC Zürich, speelde in zijn actieve carrière voor onder meer SC Kriens en SC Goldau. Een wedstrijd van Van Nistelrooij is hem vooral bijgebleven. 'Tegen Andorra miste hij een strafschop en werd hij uitgelachen door een tegenstander. Daarna scoorde hij alsnog, ging hij naar die verdediger toe en ging pal voor hem staan juichen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.