Dzeko is nog niet gepresenteerd, maar scoort al wel voor Inter

Reacties

Edin Dzeko heeft zaterdag zijn eerste minuten gemaakt voor Internazionale in het oefenduel met Dinamo Kiev. Opmerkelijk, want de Bosnische spits is nog niet gepresenteerd door de kampioen van Italië.

Dzeko is nog niet gepresenteerd, maar scoort al wel voor Inter
© Pro Shots

Dzeko moet bij Inter het vertrek van Romelu Lukaku naar Chelsea opvangen en trainde vrijdag al voor zichzelf. Trainer Simone Inzaghi hoopte de 35-jarige spits ook in te zetten in het vriendschappelijke duel van zaterdagavond, maar daarvoor moest Dzeko eerst nog een akkoord bereiken met Roma over achterstallige salarissen van juli en augustus die nog niet aan hem waren betaald.

Het is volgens Corriere dello Sport de reden dat Dzeko nog niet officieel is gepresenteerd bij Inter. Zijn zaakwaarnemer zou er echter voor hebben gezorgd dat de kwestie vandaag is afgehandeld en dus kon de voormalig spits van VfL Wolfsburg en Manchester City zaterdag meedoen én scoren tegen Dinamo Kiev. Op aangeven van Nicolò Barella tekende Dzeko in de 33ste minuut voor de 2-0.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het lijkt dus een kwestie van tijd voordat Inter zijn komst ook officieel aankondigt. Volgens Italiaanse media tekent Dzeko voor twee jaar in Milaan en ontvangt Roma alleen een bonus van 1,8 miljoen euro als de Nerrazzurri zich plaatsen voor de Champions League. Inter zou daarnaast ook nog azen op een andere aanvaller. Duvan Zapata (Atalanta) en Joaquín Correa (Lazio) worden genoemd.

Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.