'Dybala nadert akkoord over pikante binnenlandse transfer'

Reacties

Paulo Dybala blijft hoogstwaarschijnlijk actief in Italië. Na drie seizoenen bij Palermo en liefst zeven bij Juventus is de 28-jarige aanvaller dicht bij een akkoord over een transfervrije overstap naar Internazionale. Met dat verhaal pakt La Gazzetta dello Sport woensdag groots uit.

'Dybala nadert akkoord over pikante binnenlandse transfer'
© Pro Shots

Na zeven jaar komt er een einde aan de samenwerking tussen Juventus en Dybala. De Argentijn is in het bezit van een aflopend contract en De Oude Dame is niet van plan om die verbintenis te verlengen. Dat leverde veel interesse op van andere clubs, waaronder Atlético Madrid en Tottenham Hotspur.

Dybala kiest volgens de Italiaanse sportkrant echter niet voor een buitenlands avontuur, maar voor de huidige nummer twee van de Serie A. De regerend kampioen van Italië staat twee punten achter op AC Milan. Dybala zou een centrale rol gaan spelen in de plannen van trainer Simone Inzaghi.

Inter moet nog wel ruimte maken in het salarishuis om de komst van Dybala rond te maken. Volgens La Gazzetta is de verwachting dat Arturo Vidal, Matías Vecino, Alexis Sánchez en Stefan de Vrij in de zomer vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.