Dumfries moet er een schepje bovenop doen bij Internazionale

ADVERTORIAL - Internazionale neemt het maandagavond in een uitwedstrijd op tegen Udinese. De koploper van de Serie A treedt de laatste tijd steeds vaker aan zonder Denzel Dumfries, die een seizoen geleden nog onomstreden was in Milaan. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Dumfries moet er een schepje bovenop doen bij Internazionale
© Pro Shots
Udinese
Udinese
1 - 2
Internazionale
Internazionale

De plaats op de bank van Dumfries is een van de opvallende zaken bij Inter de laatste weken. Van de laatste vijf wedstrijden in de Serie A mocht hij één keer starten. Dat was tegen Genoa, waarna hij in de rust naar de kant werd gehaald. In de overige vier wedstrijden tegen Atalanta, Bologna, Napoli en Empoli was de Oranje-international steeds invaller.

Van Dumfries is bekend dat hij momenteel met Inter in onderhandeling is over een nieuw contract en mocht er geen akkoord bereikt worden voor juni van dit kalenderjaar, dan zou hij volgens Italiaanse media weleens op de transferlijst kunnen belanden komende zomer. Dat de afgenomen speeltijd daar iets mee te maken heeft, is geen directe conclusie die je kan trekken, maar opvallend is het wel. Zeker met het oog op de basisplaats die hij wel kreeg in de Champions League tegen Atlético Madrid, in een wedstrijd waar het er echt om ging.

Wat in ieder geval wel als een paal boven water staat, is dat de concurrenten van Dumfries - die net als hij aanvallend zijn ingesteld - het goed doen. De directe concurrent van Dumfries is Matteo Darmian, die in de hierboven genoemde competitiewedstrijden goed was voor twee goals. Aan de andere kant staat Federico Dimarco, die dit seizoen al vijf keer tot scoren kwam. Dat deed hij onder meer in de laatst gespeelde wedstrijd tegen Empoli en ook tegen Udinese, de komende tegenstander van Inter. Voor doelpunten van Darmian en Dimarco staan bij Unibet odds van respectievelijk 11.00 en 6.00.

Overige doelpuntenmakers

- Lautaro Martínez: 2.04
- Marcus Thuram: 2.70
- Hakan Çalhanoglu: 4.10

Wel of geen Dumfries, de verdediging van Inter staat dit seizoen als een huis. In de dertig competitiewedstrijden die tot nu toe werden gespeeld, werd liefst negentien keer de nul gehouden. Zo ook in de heenwedstrijd tegen Udinese, dat momenteel op de vijftiende plaats staat en destijds met 4-0 door Inter werd verslagen. Unibet biedt een quotering van 3.10 aan wanneer Inter zonder tegendoelpunt wint.

Bet & Get €5 free bet
Wil jij een weddenschap plaatsen op een van de wedstrijden van vanavond? Met Bet Builder kan je dat een free bet van 5 euro opleveren. Accepteer de bonus in de bonussectie en kies een wedstrijd uit. Plaats een Bet Builder-weddenschap met een inzet van minstens 10 euro en odds van minstens 1.10. Na afhandeling van je weddenschap wordt de free bet, die te gebruiken is op voetbal, toegevoegd aan je account. Een voorbeeld van zo’n bet is Inter wint & Lautaro Martínez scoort.

Speel mee bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's