Dumfries mag hopen op beloning na ijzersterke start bij Inter

Reacties

Denzel Dumfries is het seizoen uitstekend begonnen. Woensdagavond maakte hij tegen Sassuolo zijn tweede treffer van het seizoen. Dat kwam hem op de nodige complimenten te staan, maar wellicht binnenkort ook op een contractverlenging met financiële upgrade.

Dumfries mag hopen op beloning na ijzersterke start bij Inter
© Pro Shots
Internazionale
Internazionale
1 - 2
Sassuolo
Sassuolo

De Nederlandse back heeft dit seizoen vijf competitiewedstrijden meegedaan met Inter. Daarin was hij goed voor twee doelpunten en twee assists. Hij is de eerste verdediger in de vijf grootste competities van Europa die dat voor elkaar heeft gekregen dit seizoen. Hoewel Inter woensdag verloor, viel het optreden van Dumfries in Italië wél in de smaak.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'De prestaties van de Nederlander worden alsmaar overtuigender', concludeerde Calciomercato. 'Tot aan de tweede helft was hij de grote winnaar. Hij behoort tot een van de beste spelers van de selectie van Simone Inzaghi. De voormalig PSV'er is de auteur van de geweldige seizoensstart van zowel Inter als het Nederlands elftal. Hij overtuigt weer na een ingetogen seizoen, waarin hij ook in het oog van de criticaster belandde. Afgelopen zomer was hij zelfs kandidaat om te vertrekken, maar nu is hij een van de sterkhouders van dit team.'

Volgens La Gazzetta dello Sport is ook Internazionale zelf zeer content met de vorm van Dumfries. De Italiaanse krant schrijft dat ze zijn contract zelfs willen openbreken. Dumfries ligt nog vast tot de zomer van 2025, maar Inter hoopt die verbintenis spoedig te verlengen. Daarbij zou hij ook een financiële upgrade krijgen. Zijn huidige salaris is volgens La Gazzetta 2,5 miljoen euro per jaar.

Serie A

Stand Serie A 2023/2024

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Internazionale
35
28
5
2
81-19
+62
89
2
AC Milan
35
21
8
6
67-42
+25
71
3
Juventus
35
18
12
5
48-27
+21
66
4
Bologna
35
17
13
5
49-27
+22
64
* Actueel tot en met 9 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.