Dumfries dreigt Inter niet te kunnen helpen in de Champions League

Reacties

Denzel Dumfries dreigt het Champions League-duel met Red Bull Salzburg aan zich voorbij te moeten laten gaan. De rechtervleugelverdediger van Internazionale miste dinsdag de afsluitende training voor de ontmoeting in Oostenrijk.

Dumfries dreigt Inter niet te kunnen helpen in de Champions League
© Pro Shots
Red Bull Salzburg
Red Bull Salzburg
0 - 1
Internazionale
Internazionale

Inter gaat woensdag op bezoek in Salzburg. De vraag is of Dumfries dan van de partij is. De Nederlander kampt met vermoeidheid en kwam dinsdag tijdens de trainingssessie van de Italiaanse topclub niet van de bank. Komt het duel met Salzburg te vroeg voor Dumfries, dan wijst trainer Simone Inzaghi naar alle waarschijnlijkheid Matteo Darmian aan als zijn vervanger.

Dat was niet gepland, want door het uitvallen van Benjamin Pavard heeft Inzaghi de Italiaanse routinier eigenlijk in het centrum nodig. Daar komt naar alle waarschijnlijkheid een plekje vrij voor Yann Bisseck. Voor de Duitse verdediger zou dat zijn basisdebuut betekenen.

Oranje
Ronald Koeman houdt de ontwikkelingen van Dumfries ongetwijfeld nauwlettend in de gaten. Met Matthijs de Ligt en Micky van de Ven lijkt de bondscoach van het Nederlands elftal de komende interlandperiode al twee verdedigers te moeten missen. Volgens Italiaanse media is bij Dumfries 'slechts' sprake van vermoeidheid. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groep D UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Sociedad
6
3
3
0
7-2
+5
12
2
Internazionale
6
3
3
0
8-5
+3
12
3
Benfica
6
1
1
4
7-11
-4
4
4
Red Bull Salzburg
6
1
1
4
4-8
-4
4
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.