Duizenden Marseille-fans beginnen te dromen over komst Ronaldo

Reacties
Duizenden Marseille-fans beginnen te dromen over komst Ronaldo
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De toekomst van Cristiano Ronaldo is nog altijd niet helder. De Portugese aanvaller is al meermaals geprezen door zijn nieuwe trainer Erik ten Hag, maar zou zelf dolgraag Manchester United verlaten. In Frankrijk is dat nieuws ook doorgesijpeld.

Het begon als een grap, maar dinsdagavond raakte de servers in de regio Marseille plots verhit. Duizenden supporters van Olympique Marseille gebruikten de hashtag #RonaldOM over de mogelijke komst van Ronaldo. Het werd de meest populaire hashtag in Frankrijk.

Het begon allemaal pas na 21.00 uur, toen een supporter een tweet de wereld inslingerde. Als soort parodie op diverse transferjagers die onzinnige geruchten de wereld inslingeren. Het was het gevolg van een conversatie met Britse journalist Piers Morgan. Morgan heeft een vertrouwensband met Ronaldo en gaf aan dat hij op een verrassende plek zou kunnen eindigen.

Dat leverde hoop op in Frankrijk. Duizenden fans bestookten Ronaldo met berichten op sociale media. Diverse creaties van de Portugees in het shirt van Marseille doken op. Al weet men in Frankrijk ook: zonder toestemming van Ten Hag gaat Ronaldo nergens heen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.