Duitse media weten hoever Liverpool wil gaan voor Gravenberch

Reacties

Liverpool is op zoek naar een nieuwe middenvelder, ving door Chelsea bot bij Moisés Caicedo en Roméo Lavia, en is inmiddels doorgeschakeld naar Ryan Gravenberch. In Duitse media wordt gesproken over bedragen.

Duitse media weten hoever Liverpool wil gaan voor Gravenberch
© Pro Shots

Gravenberch is sinds vorig jaar actief bij Bayern en speelde sindsdien 33 wedstrijden voor de Duitse recordkampioen. Dat lijkt indrukwekkend, maar slechts tweemaal speelde Gravenberch een volledige wedstrijd voor Bayern. Richting het einde van het seizoen sprak Gravenberch zich in gesprek met VI uit. 'Een jaar trainen en spelen op topniveau is mooi en leerzaam. Alhoewel spelen, het is vooral trainen. Dat moet volgend seizoen anders, dan wil ik echt weer wekelijks aan spelen toekomen.'

Mogelijk krijgt Gravenberch die kans bij Liverpool. Zowel Bild als tz, een lokale krant in Beieren, spreken van een potentieel bod op de middenvelder. Bild heeft het daarbij over 23 miljoen euro, tz schrijft dat de Engelsen verder willen gaan, tot 30 miljoen.

Liverpool raakte deze zomer met Jordan Henderson en Fabinho twee ervaren krachten kwijt op het middenveld. Caicedo en Lavia stonden hoog op het verlanglijstje van de club waar Virgil van Dijk en Cody Gakpo onder contract staan, maar zij kozen allebei voor Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.