Duitse en Engelse schrijven over mogelijke toptransfer Gravenberch

Reacties

Ryan Gravenberch kan volgens verschillende gezaghebbende media in Duitsland en Engeland een fraaie stap naar de Premier League maken. De twintigjarige Nederlander zou kunnen rekenen op serieuze belangstelling van Liverpool.

Duitse en Engelse schrijven over mogelijke toptransfer Gravenberch
© Pro Shots

Na twaalf jaar bij Ajax vertrok Gravenberch afgelopen zomer naar Bayern München. Daar komt de jonge middenvelder dit seizoen nog maar weinig aan spelen toe. In de eerste 28 speelronden van de Bundesliga had hij slechts één keer een basisplaats.

Trainer Thomas Tuchel benadrukte vrijdag nog wel dat hij de kwaliteiten van Gravenberch ziet en dat hij een goede indruk maakt op de training. Bij het competitieduel met Hoffenheim moest de Nederlander echter weer genoegen nemen met een invalbeurt van tien minuten.

BILD meldde deze week al dat Liverpool hoopt te profiteren van de bijrol van Gravenberch, die overigens nog een contract tot medio 2027 heeft in München. Volgens de Duitse krant staat Gravenberch al langer op de radar bij de club van Jürgen Klopp.

Liverpool deed ook een poging voor Jude Bellingham, maar die blijkt veel te duur voor The Reds. Borussia Dortmund verlangt zo'n 150 miljoen voor de begeerde Engelsman. Liverpool wil zijn zo'n groot deel van zijn transferbudget niet aan één speler uitgeven en mikt op meerdere, goedkopere middenvelders, zo bevestigde Klopp.

In dat kader is Gravenberch een kandidaat, zo bevestigt na BILD nu ook The Times. Volgens het Britse dagblad zou de middenvelder een prijskaartje van om en nabij de dertig miljoen euro hebben.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Gravenberch
Meer over R. Gravenberch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.