Duitse commentatoren aangevallen op perstribune bij West Ham United

Reacties

West Ham United is een onderzoek gestart naar een vervelend incident tijdens de Europa League-wedstrijd van donderdagavond tegen Eintracht Frankfurt. Twee Duitse commentatoren werden na de gelijkmaker van Michail Antonio (1-2) aangevallen door enkele West Ham-supporters.

Duitse commentatoren aangevallen op perstribune bij West Ham United
© Pro Shots
West Ham United
West Ham United
1 - 2
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt

Frankfurt kwam donderdag al vroeg op voorsprong tegen West Ham en commentatoren Tim Brockmeier en Philipp Hofmeister van ARD Radio reageerden erg enthousiast op de vroege goal van Ansgar Knauff. Daarmee wekten zij de woede van enkele West Ham-fans, die het duo belaagden toen Antonio een minuut of twintig later voor de 1-1 zorgde.

Volgens BILD werd de koptelefoon van Brockmeier afgepakt en op de grond gegooid. Hofmeister riep live in de uitzending dat hij en zijn collega werden aangevallen. 'We moeten even kijken waar de beveiliging is', stamelde de geschrokken verslaggever.

West Ham gaat op zoek naar de fans die zich hebben misdragen. 'We zijn op de hoogte van het incident en werken aan de identificatie van de dader of daders', meldt een woordvoerder van de Engelse club. 'In overeenstemming met onze zero-tolerance-aanpak zullen de gegevens van de mensen die worden geïdentificeerd aan de politie worden doorgegeven. Zij krijgen een schorsing voor onbepaalde tijd. Er is geen plaats voor dit soort gedrag.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.