Dubbele verlossing voor Gravenberch: 'Ik zat er wel mee'

Reacties

Ryan Gravenberch maakte tegen SC Cambuur zijn tweede doelpunt in dit Eredivisie-seizoen en zorgde zo voor een dubbele verlossing. Zijn doelpunt betekende de winst in Leeuwarden en voor Gravenberch een nieuwe stap naar een hogere productie.

Dubbele verlossing voor Gravenberch: 'Ik zat er wel mee'
© Pro Shots
SC Cambuur
SC Cambuur
2 - 3
Ajax
Ajax

Gravenberch wordt al jarenlang geprezen als het nieuwe talent van Ajax, maar qua doelpuntenproductie kan de jongeling zich moeilijk meten met de andere middenvelders van de Amsterdammers. Met een prachtige goal verdubbelde Gravenberch zijn seizoentotaal, wat voor een lekker gevoel zorgde. 'Ik heb het genoeg gehoord, dat ik niet zo'n goed schot heb. Hij zit er wel goed in zeg, zo', glunderde de matchwinner tijdens het bekijken van zijn goal. 'Als ik eerlijk ben zat ik er wel mee', doelt Gravenberch bij ESPN op zijn eigen productiviteit. Lekker dat ik mijn goal heb meegepikt.'

Door de winst houdt Ajax achtervolger PSV op afstand. De blik moet snel gericht worden op Europa, want dinsdag komt Benfica naar Amsterdam voor de returnwedstrijd in de Champions League. Met een 2-2 uit de vorige wedstrijd ligt alles nog open in de achtste finale.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.