Dubbele opsteker voor Ten Hag bij geplaagd United

Reacties

Erik ten Hag is bezig aan een pittige periode op Old Trafford, maar kreeg goed nieuws te horen in aanloop naar de Champions League-clash met Bayern München. De manager van Manchester United zag namelijk een duo terugkeren op het trainingsveld.

Dubbele opsteker voor Ten Hag bij geplaagd United
© Pro Shots

Met drie nederlagen in vijf competitiewedstrijden is de start van het seizoen voor Ten Hag dramatisch te noemen. De Britse kritiek groeide, terwijl de Tukker ondertussen te maken kreeg met personele problemen. Voorafgaand aan het bezoek aan Duitsland keerde echter twee spelers terug.

Ten Hag verwelkomde Mason Mount en Raphaël Varane dinsdag weer op Carrington, het trainingscomplex van de Engelse topclub. Een boost voor zijn elftal. Met de ervaren krachten, beiden al eens winnaar van de Champions League, moet de weg omhoog gevonden worden.

Ook Sofyan Amrabat komt dichterbij zijn debuut. De oud-Feyenoorder werd op Deadline Day gehuurd van Fiorentina, maar kwam met een blessure binnen. Inmiddels is hij weer actief op het veld, maar afgezonderd van de groep.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.