'Droomtransfer lonkt voor Van de Ven: van Wolfsburg naar Tottenham'

Reacties

Een droomtransfer voor Micky van de Ven is in zicht: Tottenham Hotspur en VfL Wolfsburg zijn volop in gesprek over een transfer van de verdediger. De clubs hopen de deal snel af te ronden.

'Droomtransfer lonkt voor Van de Ven: van Wolfsburg naar Tottenham'
© Pro Shots

Van de Ven maakte er in gesprek met VI zelf geen geheim van dat de Premier League een droombestemming voor hem is. Hij lijkt nu zijn zin te gaan krijgen. Van de Ven is met Tottenham al persoonlijk akkoord en nu is het aan de clubs om de deal over de streep te trekken, melden diverse Engelse media. Ook Liverpool en Bayern München werden recentelijk nog met Van de Ven in verband gebracht.

Van de Ven maakte in de zomer van 2021 voor ongeveer 3,5 miljoen euro de transfer van Volendam naar Wolfsburg. Hij kon ook naar PSV en Feyenoord, maar koos voor de Bundesliga. Van de Ven had door blessures wat opstartproblemen, maar werd al snel basisspeler miste het afgelopen seizoen slechts één competitiewedstrijd.

Mocht Van de Ven daadwerkelijk de stap naar Tottenham maken, dan profiteert Volendam mee. De club krijgt vijftien procent van het winstbedrag.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.