Droom wordt werkelijkheid: buitenlands avontuur Dumfries nu écht gestart

Reacties

Denzel Dumfries heeft zaterdagavond zijn debuut gemaakt voor Internazionale. De Oranje-international kwam in de thuiswedstrijd tegen Genoa diep in de tweede helft binnen de lijnen.

Droom wordt werkelijkheid: buitenlands avontuur Dumfries nu écht gestart
© Pro Shots
Internazionale
Internazionale
4 - 0
Genoa
Genoa

Inter-trainer Simone Inzaghi had nog geen basisplaats ingeruimd voor de rechtsback die deze zomer de overstap maakte van PSV. De regerend kampioen van de Serie A betaalde ruim twaalf miljoen euro voor Dumfries, die bij Inter rugnummer 2 draagt. Bij de Italiaanse topclub is hij de opvolger van Achraf Hakimi, die naar Paris Saint-Germain verhuisde.

Dumfries kwam tegen Genoa zeven minuten voor tijd binnen de lijnen voor Alessandro Bastoni. Inter stond op dat moment al met 3-0 voor door doelpunten van Milan Skriniar, Hakan Calhanoglu en Arturo Vidal. Stefan de Vrij begon zaterdag wel in de basis. Ook nieuwelingen Edin Dzeko en Calhanoglu mochten vanaf de aftrap meedoen in Giuseppe Meazza.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.