Dumfries dankt De Vrij voor hulp bij Internazionale-transfer

Reacties

Denzel Dumfries heeft maandag zijn eerste interview als speler van Internazionale gegeven. De 25-jarige rechtsback rondde afgelopen week zijn transfer van PSV naar Milaan af.

Dumfries dankt De Vrij voor hulp bij Internazionale-transfer
© Pro Shots

'Ik voel me geweldig', zei Dumfries in gesprek met het clubkanaal van Inter. 'Ik ben heel blij om aan te sluiten bij de kampioen van Italië. Dit is een grote kans voor me, ik ben erg blij om hier te zijn', vertelt de rechtsachter. Hij werd gevraagd om zichzelf voor te stellen aan de Inter-supporters.

'Ik ben een vleugelverdediger en ik houd van aanvallen. Daarom denk ik dat ik goed bij Inter pas, want zij spelen ook met vijf verdedigers, zoals we bij Oranje doen. Ik ben natuurlijk een verdediger, dat is mijn eerste taak, maar ik houd erg van aanvallen', aldus Dumfries, die ook vertelde over zijn relatie met zijn nieuwe ploeggenoot Stefan de Vrij.

'Ik heb veel contact gehad met Stefan, nog voor ik hier getekend had. Hij heeft me veel geholpen. Hij heeft met mij gesproken en ook met de trainer. Hij is een goede vriend van me, we komen uit dezelfde stad in Nederland. Ik ken hem erg goed, ik ben blij dat hij hier is en dat ik nu zijn teamgenoot word', zei Dumfries.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.