'Droom Dessers komt dichterbij: spits op weg naar Serie A'

Reacties

De toekomst van Cyriel Dessers lijkt in Italië te liggen. De 27-jarige spits is volgens Italiaanse media hard op weg naar Cremonese.

'Droom Dessers komt dichterbij: spits op weg naar Serie A'
© Pro Shots
Club Brugge
Club Brugge
3 - 2
Genk
Genk

Afgelopen zondag had Dessers nog een basisplaats bij de seizoensouverture van RC Genk tegen Club Brugge. De spits had slechts een half uur nodig om zijn rekening voor het seizoen 2022/23 te openen. Na het met 3-2 verloren duel in Brugge werd Dessers gevraagd naar zijn toekomst, aangezien in Belgische media was verschenen dat Genk een eerste bod van Cremonese had afgewezen.

'We zullen wel zien wat er komt. Er is wat interesse. Het begint allemaal te bewegen. Ik ben even benieuwd als jullie naar wat Genk zal zeggen. Ik weet niet of Feyenoord nog een optie is. Dat zullen jullie daar moeten vragen. De Serie A is een topcompetitie en daar droom ik van. Het is allemaal afwachten, al denk ik dat iedereen vandaag heeft kunnen zien dat ik alles voor Genk geef', reageerde Dessers in gesprek met Het Laatste Nieuws.

Op de hoogte blijven van al het transfernieuws? Bekijk onze speciaal ingerichte pagina op vi.nl/transfers.

In België concludeerde men deze week al dat het behouden van Dessers én topscorer Paul Onuachu voor Genk onlogisch is. Inmiddels lijkt de Belgische topclub mee te willen werken aan een transfer van Dessers. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano en andere Italiaanse media is de spits hard op weg naar de Italiaanse promovendus.

Dessers zou zelfs al met zijn entourage in Italië zijn geweest om te spreken met een afvaardiging van Cremonese, dat als nummer twee van de Serie B promoveerde. De gesprekken zouden goed verlopen en een akkoord zou niet ver weg zijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.