Dronken Pirlo, ongelukkige Touré, groen water

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Dronken Pirlo, ongelukkige Touré, groen water

Zo zien we Andrea Pirlo niet vaak. De ervaren spelverdeler van Juventus geniet van het behaalde kampioenschap en kijkt daarbij iets te diep in het glaasje.

'Manchester City hoeft Yaya echt geen dure auto te geven voor zijn verjaardag. Maar alleen een taartje zonder felicitaties van de eigenaren tijdens een slotfeest van het seizoen in Abu Dhabi..... Je kunt op z’n minst verwachten dat de hele ploeg bij elkaar zit als er iemand jarig is'
Dat zegt de zaakwaarnemer van de jarige Yaya Touré, die op dit moment allerminst gelukkig is bij de kampioen van Engeland.

'Op sociale netwerken hallo en doei zeggen is prima, daar hoeven ze zich geen zorgen over te maken. Maar ze moeten niet alles zomaar schrijven. Het is van belang om een collectief te blijven.'
Didier Deschamps, bondscoach van Frankrijk, waarschuwt zijn spelersgroep alvast voor het gebruik van social media gedurende het aanstaande WK. (l'Equipe)

• Hij is het nog niet verleerd. Gabriel Batistuta (45), de Argentijnse doelpuntenmaker van weleer, laat in een benefietwedstrijd nog maar eens zien wat het rechterbeen van Batigol te bieden heeft.

In de kantlijn van maandag publiceerden we de beelden van de zevende competitietreffer van Ola Toivonen in dienst van Stade Rennes speelt. In die betreffende wedstrijd, tegen Reims (3-1), was ook Paul-Georges Ntep De Madiba trefzeker. En met wat voor doelpunt, zoals vroeger op het veldje. De Reims-keeper Kossi Agassa komt overigens, op z'n zachtst gezegd, onbezonnen zijn doel uit. Het antwoord van Ntep is extra zout in zijn wonden.

'De Russische eerste divisie komt te vroeg voor mij. Ik wil wedstrijden spelen waarin ik kan strijden voor de bovenste plekken, zoals ik deed vóórdat ik naar Volga kwam. Ik weet niet of ik weer in Nederland zou willen spelen of elders.'
• Dmitry Bulykin is geen onbekende in ons land. De Russische aanvaller kende in het verleden een wonderseizoen bij ADO Den Haag, was pinchhitter bij Ajax en voetbalde nog een jaar in Enschede, bij FC Twente. Vorig seizoen vertrok de 34-jarige spits naar Volga Nizjni Novgorod, dat dus degradeerde. Een terugkeer naar Nederland is een optie voor de bonkige doelpuntenmaker. (ITAR-TASS)

Dmitry Rybolovlev, eigenaar van  AS Monaco, gaat scheiden met zijn vrouw Elena. Daarvoor moet hij een bedrag van, jawel, 3,3 miljard euro aan mevrouw betalen. Vaak kijken deze rijke heren niet  om naar een eurootje meer of minder. Of dat nu het geval is, zal moeten blijken. Radamel Falcao moet naar verluidt een deel van zijn salaris aan Elena afstaan. (TF1 news)

'Op de terugreis zaten de spelers businessclass, wij niet. Sylvie zat gewoon tussen ons in. En maar mopperen op haar plek in het vliegtuig. Dat ze daar moest zitten, dat kon echt niet. Uiteindelijk ging ze naar voren, naar Rafael en is daar de hele tijd gebleven. Dat zijn dus van die meiden die denken dat ze heel wat voorstellen.'
• In de biografie van Sander Boschker doet zijn vrouw een boekje open over het gedrag van Silvie Meis gedurende het WK in 2010. Destijds was Silvie de vrouw van Rafael van der Vaart.

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.