Drietal verlaat trainingskamp van Ajax in Oostenrijk

Reacties

Youri Baas, Naci Ünüvar en Youri Regeer hebben het trainingskamp van Ajax in Oostenrijk verlaten. De drie Ajacieden kampen met klachten en werken in Nederland verder aan hun herstel, zo maakt Ajax bekend.

Drietal verlaat trainingskamp van Ajax in Oostenrijk
© Pro Shots

Ünüvar en Regeer hebben last van voetklachten, terwijl het bij Baas gaat om een kwetsuur aan de rug. Regeer deed dinsdag nog een klein halfuur mee in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Red Bull Salzburg (2-3 zege), maar Baas en Ünüvar zaten toen niet bij de selectie.

Baas en Ünüvar behoorden nog wel tot de spelersgroep die vrijdag met 1-1 remiseerde tegen KAS Eupen. In die wedstrijd bleef Baas op de bank zitten. Ünüvar viel na ruim een uur in.

De rest van de selectie van Alfred Schreuder blijft tot zaterdag in het Alpenland. Het trainingskamp wordt op die dag afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. Na terugkomst in Nederland wacht nog een benefietwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk, waarna op zaterdag 30 juli het duel met PSV om de Johan Cruijff Schaal op het programma staat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.