Drie dagen na droomdebuut moet Bergwijn toekijken bij Spurs

Reacties

Steven Bergwijn moet even wachten voordat hij een vervolg kan geven aan zijn droomdebuut voor Tottenham Hotspur. De kersverse winteraankoop is niet speelgerechtigd voor het FA Cup-duel van woensdagavond met Southampton.

Drie dagen na droomdebuut moet Bergwijn toekijken bij Spurs
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
3 - 2
Southampton
Southampton

Dat betreft namelijk een replay. Aangezien Bergwijn ten tijde van de eerste wedstrijd op zaterdag 25 januari nog geen speler van Spurs was, mag José Mourinho de van PSV overgekomen aanvaller ook niet inzetten nu de twee clubs na het 1-1 gelijkspel van anderhalve week terug op herhaling gaan.

En dus duurt het even voordat Bergwijn weer een officiële wedstrijd zal spelen in het shirt van zijn nieuwe club. Net als veel andere Premier League-clubs heeft Tottenham een mid-season break om even bij te komen van het drukke programma van de laatste maanden.

Na het FA Cup-duel van woensdag met Southampton speelt Tottenham zijn eerstvolgende wedstrijd weer op zondag 16 februari in de Premier League, uit tegen Aston Villa. Op woensdag 19 februari staat de heenwedstrijd tegen RB Leipzig in de achtste finale van de Champions League gepland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Bergwijn is een speler voor de top'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer S. Bergwijn
Meer over S. Bergwijn
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.