Dreun in De Kuip trilt na bij Fransen: 'We moeten onszelf veel vragen stellen'

Reacties

Frankrijk incasseerde vrijdagavond een flinke tik, toen het op bezoek in Rotterdam met 2-0 verloor van Oranje. De eerste nederlaag sinds 23 maart van dit jaar kwam hard aan bij Antoine Griezmann en Moussa Sissoko.

Dreun in De Kuip trilt na bij Fransen: 'We moeten onszelf veel vragen stellen'

'We hadden onze avond niet', stelt Griezmann. 'We deden echt ons best, maar het was gewoon niet genoeg om erdoorheen te komen. Gelukkig komt er nu weer een wedstrijd aan, voor eigen publiek. En ook al is dat niet meer dan een oefeninterland, dan nog is het zaak dat we de boel rechtzetten', vindt Griezmann.

Teamgenoot Sissoko beaamt de woorden van de aanvaller. 'Nederland speelde echt heel goed', zegt hij in gesprek met L'Équipe. 'Ze waren in de duels een stuk sterker. Onze kracht is normaliter dat we heel solide zijn, maar daar was nu geen sprake van. We moeten onszelf veel vragen stellen en erachter komen waar dat door kwam. En het daarna snel herstellen.'

Dinsdag krijgen Les Bleus een nieuwe wedstrijd voor de kiezen, wanneer Uruguay naar het Stade de France komt. Op het WK 2018 ontmoetten de twee elkaar voor het laatst, in de kwartfinale. Raphaël Varane en Griezmann brachten hun land toen een 0-2 zege.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.