Drenthe kan het nog: heerlijk doelpunt voor Racing Murcia

Reacties

Royston Drenthe heeft zondag zijn eerste goal laten aantekenen voor Racing Murcia. De oud-speler van onder meer Feyenoord en Real Madrid trof zeer fraai doel in het treffen met Lorca FC.

Drenthe kan het nog: heerlijk doelpunt voor Racing Murcia
© Pro Shots

Drenthe volleerde al na ongeveer tien minuten raak; de defensie van Lorca was de eenmalig Oranje-international uit het oog verloren bij een vrije trap. Het betekende zijn eerste competitietreffer in Spanje sinds 3 april 2011, toen hij nota bene twee keer scoorde in dienst van Hércules Alicante tegen Real Sociedad, waar een jonge Antoine Griezmann in de basis stond.

De transfer van de 33-jarige Drenthe naar Racing Murcia was groot nieuws in de Spaanse voetbalwereld, maar werd ook buiten het Iberisch Schiereiland opgepikt. Dit weekeinde publiceerde The Guardian nog een interview met de geboren Rotterdammer.

'Ik ben nu anders, dit is een nieuwe start. Ik voel me nu een volwassen man. Ik heb al heel veel geleerd in dit leven. Ik ben nu 33 en geen twintig meer', vertelde Drenthe onder meer.

Bekijk de mooie goal van Royston Drenthe:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

R. Drenthe


Geboortedatum:
8 april 1987
Leeftijd:
37
Geboorteplaats:
Rotterdam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,67 m
Gewicht:
78 kg
Huidige club:
Kozakken Boys
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer R. Drenthe
Meer over R. Drenthe
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.