Dramaseizoen Sunderland compleet: Coleman razendsnel ontslagen

Reacties

Het gedegradeerde Sunderland heeft manager Chris Coleman ontslagen. De Welshman werd in november nog aangesteld om de club te behoeden voor een vrije val, maar slaagde daar niet in.

Dramaseizoen Sunderland compleet: Coleman razendsnel ontslagen

Op het moment dat Coleman werd aangesteld bij Sunderland, stond de club laatste in het Championship, met een achterstand van vier punten op de clubs in veilige haven. Een klein half jaar later staat Sunderland stijf onderaan en is de tweede degradatie achter elkaar een feit.

In het seizoen 2016/17 kwam Sunderland nog uit in de Premier League, maar komend seizoen spelen The Black Cats dus in de League One, het derde niveau van Engeland.

Kort na het ontslag van Coleman werd bekend dat er ook in de top van Sunderland veranderingen plaats gaan vinden. Eigenaar Ellis Short verkoopt zijn club aan een groep investeerders, zodra de Engelse voetbalbond akkoord gaat. Short was al langer op zoek naar een geïnteresseerde partij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.