Douglas Costa komt superlatieven tekort voor ploeggenoot Ronaldo

Reacties

Douglas Costa geniet elke dag weer van het samenspelen met Cristiano Ronaldo. En dat terwijl de Braziliaanse aanvaller van Juventus best zijn twijfels had toen de Portugese superster afgelopen zomer arriveerde in Turijn.

Douglas Costa komt superlatieven tekort voor ploeggenoot Ronaldo

'Om eerlijk te zijn, vroeg ik me wel af wat zijn komst zou betekenen voor de kleedkamer. Ik vind het heel belangrijk dat een team zeer hecht is. Cristiano heeft heel snel ieders hart veroverd. Hij is een normale gozer die heel hard werkt. Een pure winnaar. Juventus had een speler met zijn mentaliteit nodig, hij heeft ons nu al zo ontzettend veel gebracht', aldus Douglas Costa.

De impact van Ronaldo op Juventus en de Serie A imponeert Douglas Costa. 'Toen hij hier arriveerde, is de club in alle aspecten vooruitgegaan. Je merkt aan alles dat Cristiano hier nu is. Hij scoort elke week, zorgt ervoor dat het stadion voller zit en nu hopen we prijzen met hem te pakken en historie te schrijven.'

De 34-jarige Ronaldo was dit seizoen in 26 Serie A-duels al goed voor negentien doelpunten en tien assists. Met een hattrick tegen Atlético Madrid hielp hij Juventus bovendien naar de kwartfinale van de Champions League, waarin Ajax de tegenstander is.

'Veltman moet geprepareerd worden om Ronaldo af te stoppen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.