'Dortmund verhoogt prijskaartje van Bellingham naar boven de 100 miljoen'

Reacties

Om Jude Bellingham (20) los te weken bij Borussia Dortmund moeten Europese topclubs behoorlijk diep in de buidel gaan tasten, meldt BILD. De Duitse club zou een prijskaartje van zo'n 120 miljoen euro om de nek van de Engelse international hebben gehangen.

'Dortmund verhoogt prijskaartje van Bellingham naar boven de 100 miljoen'
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
2 - 0
FC Ingolstadt 04
FC Ingolstadt 04

Bellingham kwam ruim een jaar geleden voor 25 miljoen euro over van Birmingham City en heeft zich sinds die overstap ontwikkeld tot een vaste waarde op het middenveld van Dortmund. Dit seizoen stond hij in alle officiële wedstrijden aan de aftrap. Daarin was Bellingham goed voor drie doelpunten en zeven assists.

De achtvoudig international heeft bij Dortmund nog een contact tot medio 2025. Liverpool en manager Jürgen Klopp zouden Bellingham graag aan de selectie willen toevoegen, meldden Engelse media. De middenvelder speelde voor zijn transfer naar Duitsland meer dan veertig duels voor Birmingham City in het Championship.

Bellingham was dinsdagavond een uitblinker in het bekerduel van Dortmund met FC Ingolstadt. Thorgan Hazard scoorde twee keer, maar Bellingham werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd. 'Ik probeer het team gewoon te helpen waar ik kan', zei de Engelsman tegen Sport1 over zijn optreden in de DFB Pokal. 'Onze invallers hebben een positieve invloed op de wedstrijd gehad. We moesten geduld hebben tegen een defensief sterke tegenstander. Ik ben heel blij voor Thorgan dat hij scoort na zijn blessureproblemen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.