Donovan maakt rentree bij Earthquakes

Ruim 24 uur nadat Team USA in de kwartfinale van het WK in Japan en Zuid-Korea werd uitgeschakeld door Duitsland, maakte Amerikaans international Landon Donovan alweer zijn rentree in de MLS. De aanvaller zag zijn ploeg San Jose Earthquakes met 4-0 winnen van Colorado Rapids.

Donovan viel vijf minuten vóór tijd in voor aanvaller Ariel Graziani, die één van de vier doelpunten op zijn naam schreef. De andere treffers werden gemaakt door Jimmy Conrad en Colorado-spelers Rick Titus en Ritchie Kotschau (eigen doelpunten). Door de zege verstevigde Earthquakes haar koppositie in de Western Conference van de MLS.

Los Angeles Galaxy deed in de achtervolging op Earthquakes goede zaken. De ploeg won het thuisduel met concurrent Dallas Burn overtuigend met 3-0. Sasha Victorine, Alexi Lalas en Brian Mullan verzorgden de productie.

Bij New England Revolution was smaakmaker Taylor Twellman opnieuw goed voor een doelpunt. De jonge aanvaller voerde zijn competitietotaal tegen Kansas City Wizards op naar elf treffers in dertien duels. Revolution verloor echter wel met 3-2.

Bekijk hier al onze video's