Donnarumma gaat voor nieuwe uitdagingen in Parijs

Reacties

Gianluigi Donnarumma kan niet wachten tot zijn nieuwe avontuur bij Paris Saint-Germain begint. De Italiaanse doelman tekende woensdagavond een vijfjarig contract bij de Franse club. Hij komt transfervrij over van AC Milan.

Donnarumma gaat voor nieuwe uitdagingen in Parijs
© Pro Shots

Donnarumma heeft nog even vakantie, nadat hij met Italië het EK heeft gewonnen. Tevens werd de goalie uitgeroepen tot Speler van het Toernooi. Donnarumma stopte de beslissende penalty van Bukayo Saka in de finale.

'Ik ben ontzettend blij dat ik deel uit kan maken van deze geweldige club', reageert Donnarumma op de website van PSG. 'Ik voel dat ik klaar ben voor deze nieuwe uitdaging, om me hier verder te ontwikkelen. Met PSG wil ik zoveel mogelijk winnen en de fans plezier bieden.'

Clubpresident Nasser Al-Khelaïfi kan zijn geluk niet op dat hij de beste speler van het EK gratis heeft binnengehaald. 'We zijn verheugd om Gianluigi te verwelkom bij PSG. Wij feliciteren hem met het winnen van het EK en de persoonlijke titel. Ik weet zeker dat Gianluigi een warm welkom krijgt van de spelers, staf en de supporters.'

PSG bouwt aan een droomelftal, op VI PRO lichten we de spelers uit. Mogelijk treedt de club uit de hoofdstad met dit elftal aan op 1 augustus, als Lille de tegenstander is in de strijd om de Franse Super Cup.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.