Domper voor Van Bommel: assistent Ulderink hoopt op nieuwe klus

Reacties

Mark van Bommel moet op zoek naar een nieuwe assistent-trainer: Andries Ulderink (54) heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen bij Antwerp FC.

Domper voor Van Bommel: assistent Ulderink hoopt op nieuwe klus
© Pro Shots

Dat meldt Gazet van Antwerpen, dat schrijft dat Ulderink 'eraan denkt' om terug te gaan naar Nederland om daar aan de slag te gaan als hoofdtrainer of assistent-coach. In het verleden was hij eindverantwoordelijke bij onder meer De Graafschap, AGOVV, Go Ahead Eagles en Jong Ajax. Ook een avontuur in het buitenland behoort tot de opties. 

De laatste jaren was Ulderink vaker assistent-trainer dan hoofdcoach: bij Reading naast Jaap Stam, bij FC Twente naast Ron Jans en sinds ruim anderhalf jaar van Van Bommel in België. Met de voormalig middenvelder won hij vorig seizoen de landstitel en Belgische beker en staat hij dit seizoen opnieuw in eindstrijd van de Belgische beker.

Het vertrek van Ulderink staat helemaal los van de toekomst van Van Bommel, wiens contract nog een seizoen doorloopt. Met John Stegeman en Stef Wils heeft de voormalig PSV-coach nog twee andere assistenten in zijn technische staf, naast onder anderen voormalig SC Heerenveen-doelman Brian Vandenbussche (als keeperstrainer).

Spelersprofiel

A. Ulderink


Geboortedatum:
30 juli 1969
Leeftijd:
54
Geboorteplaats:
Zwolle
Nationaliteit
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Meer M. van Bommel
Meer over M. van Bommel
Meer A. Ulderink
Meer over A. Ulderink
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.