Domper voor Oranje: Miedema mist beslissend duel met Duitsland

Reacties

Vivianne Miedema ontbreekt woensdagavond in de troostfinale van de Nations League tegen Duitsland. De spits heeft last van een blessure en keert net als ploeggenoot Victoria Pelova terug naar haar club.

Domper voor Oranje: Miedema mist beslissend duel met Duitsland
© Pro Shots
Nederland
Nederland
0 - 2
Duitsland
Duitsland

Afgelopen vrijdag was er nog goed nieuws voor Miedema. Voor het eerst sinds haar kruisbandblessure stond ze weer eens in de basis bij het Nederlands vrouwenelftal. In de rust werd ze naar de kant gehaald en Oranje verloor in de halve finale van de Nations League met 3-0 van Spanje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Woensdag staat de troostfinale op het programma. De winnaar van dat duel grijpt een ticket voor de Olympische Spelen in Parijs. Miedema en Pelova, die het eerste duel ook al miste door een blessure, zijn niet fit genoeg om te spelen. De KNVB heeft bekendgemaakt dat de twee spelers het nationale team hebben verlaten en terugkeren naar Arsenal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.