Dolgelukkige Memphis kijkt al uit naar Champions League

Reacties

Memphis Depay is het nieuwe seizoen met een kickstart begonnen. De aanvaller van Olympique Lyon is enorm blij na zijn prachtige doelpunt tegen Amiens (2-0 zege).

Dolgelukkige Memphis kijkt al uit naar Champions League

Lyon kende mede door het slechte veld in het eigen stadion een moeizame competitiestart, maar won door een punter van Bertrand Traoré en een heerlijke vrije trap van Memphis. 'Ik ben erg blij met hoe we als team hebben gereageerd. De staat van het veld was een probleem, maar dit was de eerste wedstrijd van het seizoen en we hebben gewonnen. We houden ervan om snel te combineren tussen de linies. Dat was moeilijk vandaag', aldus Memphis na afloop.

De meest waardevolle speler van de Ligue 1 in 2018 (twaalf goals en acht assists) is al vroeg in het seizoen op niveau. 'Ik ben blij dat ik in vorm ben. Het is nooit zo geweest dat ik niet graag op het veld stond, ook bij Manchester United en PSV. Ik ben op dit moment ontzettend gelukkig, niet alleen op voetballend vlak maar ook in mijn privéleven.'

Toch blijft Memphis hongerig. Vorig seizoen bezorgde hij Lyon in de laatste speelronde hoogstpersoonlijk een rentree op het hoogste podium van Europa. Daar kijkt Memphis reikhalzend naar uit. 'De Champions League komt eraan. We hebben er heel veel zin in, want we hebben hard gewerkt om op het hoogste niveau te komen. We gaan er alles aan doen om te schitteren in dat toernooi.'

Op 18 september staan de eerste groepswedstrijden in de Champions League op het programma. Olympique Lyon maakt deel uit van pot 2 of 3 bij de loting op 30 augustus.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.