Dolberg krijgt herkansing in Duitsland na mislukt avontuur bij Sevilla

Reacties

Kasper Dolberg speelt voor de rest van het seizoen bij 1899 Hoffenheim. De Duitse club huurt de 25-jarige spits van OGC Nice, dat hem het afgelopen half jaar nog uitleende aan Sevilla. Dat avontuur liep uit op een deceptie.

Dolberg krijgt herkansing in Duitsland na mislukt avontuur bij Sevilla
© Pro Shots

Dolberg kwam in de zoektocht naar meer speeltijd in de zomer uit bij Sevilla. In een half jaar kwam de Deen tot slechts acht optredens, waarvan drie als basisspeler. Scoren deed hij niet. Sevilla kent een lastig seizoen en ontsloeg trainer Julen Lopetegui, die werd opgevolgd door Jorge Sampaoli. Onder hem leek Dolberg niet op meer speeltijd te hoeven rekenen, want de aanvaller werd aan het einde van 2022 teruggestuurd naar Nice.

Toen was al duidelijk dat Dolberg zijn carrière zou vervolgen in Duitsland. De spits sluit op tijd aan bij de selectie om dinsdag mee te gaan op trainingskamp met de ploeg van trainer André Breitenreiter. Zijn contract in Frankrijk loopt nog tot medio 2024, maar Hoffenheim heeft een optie tot koop bedongen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer 1899 Hoffenheim
Meer over 1899 Hoffenheim
Meer K. Dolberg
Meer over K. Dolberg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.