Doemscenario Spurs komt uit: zware schade voor Kane

Reacties

Tottenham Hotspur heeft bevestigd dat Harry Kane flinke schade aan zijn enkelbanden heeft opgelopen bij de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City. Volgens de BBC komt de 25-jarige spits dit seizoen mogelijk niet meer in actie.

Doemscenario Spurs komt uit: zware schade voor Kane

Kane zette dinsdagavond druk op Manchester City-verdediger Fabian Delph en werd daarbij ongelukkig op zijn linkerenkel geraakt door zijn collega-international. De aanvaller van Spurs kon niet verder en ging hinkend naar de tunnel. Direct werd bij Tottenham, dat dankzij Heung-Min Son nog wel met 1-0 won, het ergste gevreesd.

De linkerenkel is sowieso het zwakke punt bij Kane, die eigenlijk onvervangbaar is bij de Londenaren. Zelfs zonder de Engelsman komt Vincent Janssen nog niet in de buurt van speeltijd en Fernando Llorente krijgt ook weinig vertrouwen van manager Mauricio Pochettino. Kane stond eerder dit kalenderjaar ook al een maand aan de kant met een enkelblessure.

Voor Tottenham is een cruciale fase in het seizoen aangebroken. Volgende week woensdag wacht in de kwartfinale van de Champions League de return tegen Manchester City en in de Premier League zijn er nog zes wedstrijden te gaan. De ploeg van Pochettino staat in de competitie vierde en heeft een kleine marge ten opzichte van Arsenal en Manchester United bij de strijd om plaatsing voor de Champions League. De vier bovenste ploegen in Engeland zijn verzekerd van tickets voor het miljardenbal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.