Doelpuntviering komt Taylor op gele kaart te staan tegen Den Bosch

De manier waarop Kenneth Taylor woensdagavond een doelpunt vierde tegen FC Den Bosch, werd niet door iedereen gewaardeerd. Scheidsrechter Edwin van de Graaf kende zelfs een gele kaart toe voor het 'provocerende' dansje van de middenvelder van Ajax.

FC Den Bosch
0 - 2
Ajax
Ajax

Taylor maakte na 51 minuten de 0-2 voor Ajax en kneep, net als Francisco Conceiçao, in zijn eigen neus, alvorens een kort dansje te maken richting het publiek. Het leek erop dat Danny Verbeek van Den Bosch verhaal kwam halen bij Taylor en ook Van den Graaf stelde de viering dus niet op prijs.

De twintigjarige Taylor pakte daarmee de eerste gele kaart van de wedstrijd en zijn vierde in dienst van Ajax. In de eerste helft had Dusan Tadic de score geopend voor de Amsterdammers. Halverwege de tweede helft werd Taylor vervangen door Victor Jensen.

Bekijk het doelpunt van Kenneth Taylor en zijn viering vanaf minuut 3:05.