Doelpunt van het Jaar? Baden Frederiksen scoort met prachtige hakbal

Reacties

Nikolai Baden Frederiksen heeft woensdagavond een nominatie ingeleverd voor het Doelpunt van het Jaar. De Vitesse-aanvaller klopte Sparta Rotterdam-keeper Tim Coremans via een magistrale hakbal achter zijn standbeen. Daarmee zette hij zijn ploeg op voorsprong in het bekertoernooi.

Doelpunt van het Jaar? Baden Frederiksen scoort met prachtige hakbal
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
2 - 1
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam

Een voorzet van Maximilian Wittek leek woensdag achter de uitblinker van de Arnhemmers te vallen. Met een geniale ingeving besloot de Deen er echter wat van te maken. De bal achter het standbeen viel achter Coremans in de hoek.

Het was overigens niet de eerste treffer van de avond van Frederiksen. Hij maakte ook al de gelijkmaker, via een vrije trap van grote afstand. Zijn tweede was echter nog ietsje mooier en zal ongetwijfeld meedingen om de titel Doelpunt van het Jaar.

Het doelpunt van Federiksen bleek uiteindelijk ook nog de winnende, waardoor Vitesse door is naar de achtste finales van het TOTO KNVB-bekertoernooi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.