Diverse Europese sterren wijzen lucratieve aanbiedingen Saoedi-Arabië af

Reacties

Na Cristiano Ronaldo gaat nu ook Karim Benzema in Saoedi-Arabië voetballen, maar het grootste deel van de Europese sterren kan de lucratieve aanbiedingen wel degelijk weerstaan. Zo hebben onder anderen Luka Modric, Robert Lewandowski, Wilfried Zaha en Toni Kroos een aanbieding afgeslagen.

Diverse Europese sterren wijzen lucratieve aanbiedingen Saoedi-Arabië af
© Pro Shots

Dat je in Saoedi-Arabië een aardig zakcentje kunt verdienen als Europese vedette, blijkt wel uit het feit dat Benzema naar verluidt tweehonderd miljoen euro per jaar gaat verdienen. Netto. Zijn ploeggenoot Kroos (33) kon volgens BILD eveneens een dik contract tekenen in het Midden-Oosten, maar hij heeft die aanbieding afgewezen. De Duitser gaat naar alle waarschijnlijkheid zijn contract bij Real Madrid verlengen.

De spelers van Real Madrid zijn überhaupt populair in Saoedi-Arabië, want ook Modric is benaderd vanuit dat land. Volgens Marca heeft de 37-jarige Kroaat een aanbieding van Al-Ahly Jeddah op zak voor zo'n tachtig miljoen euro per jaar, maar heeft de middenvelder daarvoor bedankt. Ook hij aast op een langer verblijf in Madrid.

Daarnaast heeft Lewandowki eveneens een bod uit Saoedi-Arabië afgeslagen. In gesprek met Interia Sport bevestigde hij een aanbieding te hebben gehad, maar de prioriteiten van de Pool liggen op dit moment bij de sportieve kant van het voetbal. Tot slot heeft ook de transfervrije Wilfried Zaha, die vertrekt bij Crystal Palace, een bod van tafel geveegd. Hij kon volgens The Guardian 35 miljoen euro per jaar verdienen, maar hij staat ook in de belangstelling van Paris Saint-Germain.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Eerder liet Lionel Messi al weten het grote geld links te hebben laten liggen. Hij verkoos een avontuur in Amerika boven Saoedi-Arabië. Wel is Steven Gerrard volgens The Guardian momenteel in dat land. Hij voert gesprekken met Al-Ettifaq om de nieuwe hoofdtrainer te worden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.