Dit is de vermoedelijke opstelling van België voor clash met Oranje

Reacties

Kevin De Bruyne, Eden Hazard en Romelu Lukaku gaan vrijdagavond als aanvallers starten bij België in de Nations League-wedstrijd tegen Oranje. Dat is de verwachting van de gerenommeerde Belgische media.

Dit is de vermoedelijke opstelling van België voor clash met Oranje
© Pro Shots
België
België
1 - 4
Nederland
Nederland

Mede door blessures speelden de drie al een tijdje niet meer samen bij de nationale ploeg. De Bruyne, Hazard en Lukaku stonden op 7 oktober voor het laatst samen in de basis, in de met 2-3 verloren Nations League-wedstrijd tegen Frankrijk. Hazard startte vervolgens nog maar in één van de vijf interlands die volgden. In de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Estland begon hij als aanvoerder, maar ontbrak Lukaku.

Hazard heeft ondanks de successen van Real Madrid op persoonlijk vlak een kwakkelseizoen achter de rug. De 31-jarige Belg maakte bij de Spaanse kampioen en Champions League-winnaar de verwachtingen opnieuw niet waar. Hij was reserve bij de ploeg van Carlo Ancelotti en scoorde in La Liga en de Champions League niet één keer. Ook Lukaku had het lastig bij zijn club. De recordaankoop van Chelsea verloor gedurende het seizoen diverse keren zijn basisplaats en scoorde in de competitie slechts acht keer. De Bruyne floreerde wel bij kampioen Manchester City.

De verwachting in België is dat Roberto Martínez centraal op het middenveld Youri Tielemans de voorkeur geeft boven Hans Vanaken. Onder de lat gaat Simon Mignolet waarschijnlijk starten bij afwezigheid van Thibaut Courtois.

Verwachte opstelling België: Mignolet; Alderweireld, Boyata, Vertonghen; Castagne, Tielemans, Witsel, Carrasco; De Bruyne, Lukaku, Hazard.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.